Звичайно, дублювання іноземних фільмів українською мовою значно полегшує сприйняття картини. Проте якщо є можливість насолоджуватись оригінальним голосом та інтонаціями акторів, то чи варто нею нехтувати?

Минулого року ми вибороли право демонструвати прем’єрні покази фільмів мовою оригіналу – і протягом грудня у Києві відбулось більше 100 показів!

Цього року ми виходимо за межі столиці. Раді повідомити, що до ініціативи "Кінотеатри Speaking" долучився ще один партнер – мережа кінотеатрів "Планета Кіно", що є офіційним представником всесвітньо відомої кінотехнології IMAX в Україні. На сьогодні кінотеатри мережі представлені у шести містах – Києві, Харкові, Одесі, Львові, Сумах, та Ялті. Також саме у кінотеатрах "Планета кіно" вперше з’явились зали для демонстрації фільмів за технологією 4DX.

«Ми вирішили підтримати даний проект тому, що соціальна відповідальність є важливою складовою компанії "Планета Кіно". Ми прагнемо підтримувати проекти, що націлені на стабільний розвиток України не тільки завдяки досягненням нашої Компанії, але й роблячи свій внесок у життя суспільства» - розповіла Оксана Гашинська, маркетолог київського кінотеатру мережі.

Для початку співпраці було обрано фільм "Brooklyn" – чуттєву романтичну мелодраму, цьогорічного номінанта на Оскар у трьох категоріях: найкращий фільм, найкраща жіноча роль, та найкращий адаптований сценарій.

Покази фільму "Brooklyn" відбулися у трьох містах – у Львові, Харкові та Одесі.

Раніше перші демонстрації кіно іноземною мовою – мультиплікаційного фільму "Панда Кун-Фу 3", відбулись у кінотеатрах мережі "Планета Кіно" наприкінці січня у містах Львові, Одесі, та Харкові.

В подальшому планується ще багато яскравих прем’єр, тож слідкуйте за новинами!